26/11/2020 26/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ και Αρζαμάς κ. Γέωργιος του Πατριαρχείου Μόσχας επισκέφτηκε ασθενείς με κορωνοϊό στην Κεντρική Κλινική του Μπόρις για να τους ευλογήσει. Ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία δύο ακόμα κληρικών εξοπλίστηκαν με τα απαραίτητα ιατρικά ρούχα και εισήλθαν στα δωμάτια ασθενών.  Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος έδωσε την ευλογία του στους νοσούντες και...
26 Νοεμβρίου, 2020 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 14:44

Ευλόγησε τους ασθενείς κορωνοϊού ο Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ

Διαδώστε:
Ευλόγησε τους ασθενείς κορωνοϊού ο Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ και Αρζαμάς κ. Γέωργιος του Πατριαρχείου Μόσχας επισκέφτηκε ασθενείς με κορωνοϊό στην Κεντρική Κλινική του Μπόρις για να τους ευλογήσει. Ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία δύο ακόμα κληρικών εξοπλίστηκαν με τα απαραίτητα ιατρικά ρούχα και εισήλθαν στα δωμάτια ασθενών. 

Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος έδωσε την ευλογία του στους νοσούντες και τους μοίρασε εικόνες της Παναγίας και του Αγίου Σεραφείμ του Σάροφ μαζί με μια συλλογή προσευχών.

Δείτε ακόμα – Η Ρωσική Εκκλησία κοντά σε ασθενείς με Covid

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων