24/05/2019 24/05/2019 Τις ευχές του απέστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντίμιρ Πούτιν στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο για την ονομαστική του γιορτή. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Θέλω να σας συγχαρώ και να σας πω χρόνια πολλά για την ονομαστική γιορτή σας, να σας ευχαριστήσω για το κοινό έργο στη στήριξη της χώρας και βεβαίως...
24 Μαΐου, 2019 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2019 - 20:31

Ευχές Πούτιν στον Πατριάρχη Κύριλλο

Διαδώστε:
Ευχές Πούτιν στον Πατριάρχη Κύριλλο

Τις ευχές του απέστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντίμιρ Πούτιν στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο για την ονομαστική του γιορτή. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Θέλω να σας συγχαρώ και να σας πω χρόνια πολλά για την ονομαστική γιορτή σας, να σας ευχαριστήσω για το κοινό έργο στη στήριξη της χώρας και βεβαίως για την συμβολή σας στην εδραίωση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και εν γένει στην εδραίωση όλης της χώρας μας, της Ρωσίας. Σας ευχαριστούμε πολύ», είπε ο επικεφαλής του Ρωσικού Κράτους, ενώ συνέχισε,«Σας έχω μία ευχή την οποία δε θέλουν να σας την πουν οι στενοί σας συνεργάτες, εγώ όμως θα την πω: να κανονίσετε το πρόγραμμά σας να είναι πιο ξεκούραστο», πρόσθεσε με νόημα ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Στην απάντησή του ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τα καλά του λόγια και για «το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, η οποία τώρα υπάρχει μεταξύ του ρωσικού κράτους και της Εκκλησίας», όπως τόνισε, ενώ συνέχισε λέγοντας, «Υλοποιούνται πολλά καλά έργα και φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Γι’αυτό νομίζω όσα γίνονται στον τομέα των κοινωνικών και εκκλησιαστικών σχέσεων συμβάλλουν στην στήριξη της ζωής του λαού μας, της πνευματικής ζωής και συνεισφέρει στην ειρήνη, την ευημερία και την άνθιση της κοινωνίας μας», κατέληξε ο Πατριάρχης κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων