13/05/2022 13/05/2022 Τις ευχές του για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος χειρουργήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω...
13 Μαΐου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 15:07

Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας προς τον Πατριάρχη Βουλγαρίας για γρήγορη αποκατάσταση

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας προς τον Πατριάρχη Βουλγαρίας για γρήγορη αποκατάσταση

Τις ευχές του για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος χειρουργήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Μακαριώτατος αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση. Η διαδικασία της αποκατάστασης ξεκίνησε χθες με σκοπό την αποθεραπεία του.

Το μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας:

Προς τον Μακαριώτατο, Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο

Μακαριώτατε, αγαπημένε αδελφέ και εν Κυρίω υπηρέτη στον θρόνο του Θεού!

Χριστός Ανέστη!

Έχοντας μάθει για την ασθένεια που σας έπληξε, εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και την αδελφική υποστήριξή μου στην Μακαριώτητά σας και προσεύχομαι για της υγεία και την ταχεία ανάρρωσή σας.

Είθε ο Κύριος και Σωτήρας μας, που αναστήθηκε από τους νεκρούς, να ενισχύσει την πνευματική και σωματική σας δύναμη, να σας αναστήσει από το κρεβάτι της ασθένειας, να σας δώσει την ανεξάντλητη βοήθειά Του στην υψηλή Προκαθήμενη διακονία, και να σας κρατήσει για πολλά και καλά χρόνια.

Με εν Χριστώ αδελφική αγάπη

Διαβάστε ακόμη: Σε στάδιο αποθεραπείας ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

 

Πηγή: patriarchia.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων