03/06/2019 03/06/2019 Την Τετάρτη 5 Ιουνίου αναμένεται να παρουσιαστεί από το τηλεοπτικό κανάλι “Spas” ταινία “Ανάληψη”, συγγραφέας και παρουσιαστής της οποίας είναι ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ, τη Γεωργία, τη Ρωσία και το Ιράν. Η ταινία “Ανάληψη” περιλαμβάνεται στην τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ...
03 Ιουνίου, 2019 - 14:09

Η “Ανάληψη” του Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Η “Ανάληψη” του Μητρ. Βολοκολάμσκ

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου αναμένεται να παρουσιαστεί από το τηλεοπτικό κανάλι “Spas” ταινία “Ανάληψη”, συγγραφέας και παρουσιαστής της οποίας είναι ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ, τη Γεωργία, τη Ρωσία και το Ιράν.

Η ταινία “Ανάληψη” περιλαμβάνεται στην τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ “Holidays”, η οποία καλύπτει τις σημαντικότερες γιορτές του χριστιανισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων