01/08/2020 01/08/2020 «Η εταιρεία Google, εκτός από τον λογαριασμό του καναλιού Tsargrad, μπλόκαρε και μια σειρά από λογαριασμούς κοινωνικών οργανισμών που προωθούν τις οικογενειακές αξίες και αυτή η ενέργεια είναι ένα καλά σχεδιασμένο και οργανωμένο σαμποτάζ», δήλωσε την Παρασκευή ο αναπληρωτής επικεφαλής της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνόδου, ιδρυτής του καναλιού «Tsargrad», Κωνσταντίν Μαλοφέγιεφ. «Το μπλοκάρισμα του καναλιού...
01 Αυγούστου, 2020 - 13:31

«Η Google μπλοκάρει λογαριασμούς που προωθούν οικογενειακές αξίες»

Διαδώστε:
«Η Google μπλοκάρει λογαριασμούς που προωθούν οικογενειακές αξίες»

«Η εταιρεία Google, εκτός από τον λογαριασμό του καναλιού Tsargrad, μπλόκαρε και μια σειρά από λογαριασμούς κοινωνικών οργανισμών που προωθούν τις οικογενειακές αξίες και αυτή η ενέργεια είναι ένα καλά σχεδιασμένο και οργανωμένο σαμποτάζ», δήλωσε την Παρασκευή ο αναπληρωτής επικεφαλής της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνόδου, ιδρυτής του καναλιού «Tsargrad», Κωνσταντίν Μαλοφέγιεφ.
«Το μπλοκάρισμα του καναλιού Tsargrad στο YouTube είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στις 27 Ιουλίου η Google μπλόκαρε τους λογαριασμούς μεγάλων κοινωνικών οργανισμών που προωθούσαν την προστασία της οικογένειας. <…> Μπλοκάρουν όσους προωθούν άλλες απόψεις, αντίθετες με τις δικές τους, όσους θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά από τη διαφθορά, όσους πιστεύουν στην παραδοσιακή οικογένεια, όσους αγαπούν την χώρα τους», έγραψε ο Μαλοφέγιεφ στο Telegram.

Κατά τη γνώμη του, οι κυρώσεις που του επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και την ΕΕ λόγω της στήριξης του Ντονμπάς και της Κριμαίας, είναι τυπική αιτία για να κλείσουν το Tsargrad στο Youtube. «Τι άραγε φταίνε οι άνθρωποι που βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειες;», αναρωτήθηκε ο Μαλοφέγιεφ.

Ένα από να νέα προγράμματα του Τsargrad ήταν το “Αφήστε μας ήσυχους”, αφιερωμένο σε οικογενειακά θέματα. Το πρώτο επεισόδιο του προγράμματος, αφιερωμένο στην κριτική της δικαιοσύνης των ανηλίκων, προβλήθηκε στο YouTube πάνω από 500 χιλ. φορές.

«Δεν είναι τυχαίο αυτό! Είναι, μάλιστα, πολύ ενδεικτικό της κατάστασης. Από τη δεκαετία του 1990, στη Ρωσία ανθίζουν δυτικά ιδρύματα και οργανισμοί, που σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια προβάλλουν την πορνογραφία, την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις, την παρένθετη μητρότητα, την σεξουαλική εκπαίδευση, την ελευθερία ηθών, άλλες αιρέσεις και βρόμα. Και με αυτή την βρόμα μεγάλωσαν τουλάχιστον 2 γενιές της Ρωσίας», έγραψε ο Μαλοφέγιεφ. «Κανένα κανάλι τους, κανένα βίντεό τους στο YouTube δεν έχει μπλοκαριστεί. Αντιθέτως οι μηχανισμοί του YouTube τα προωθούν και αυξάνουν τον αριθμό της προβολής τους», είπε ο ιδρυτής του Tsargrad και κατέληξε: «Όσα γίνονται,  αποτελούν ένα σκόπιμο, σχεδιασμένο και καλά οργανωμένο σαμποτάζ».

Πηγή: ria.ru

Μετάφραση-Απόδοση: Ιρίνα Τρεσαρούκοβα, Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων