23/04/2019 23/04/2019 Στην εκκλησία Παναγία Πάντων των Θλιβομένων η Χαρά χοροστάτησε τη Μεγάλη Δευτέρα ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. “Τις ημέρες αυτές ακολουθούμε τον Κύριο Ιησού Χριστό και διαβάζουμε αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο αφιερωμένα στα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την είσοδο του Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ. Ακούμε...
23 Απριλίου, 2019 - 10:01

“Η Ορθοδοξία είναι ο φύλακας της αλήθειας του Χριστού”

Διαδώστε:
“Η Ορθοδοξία είναι ο φύλακας της αλήθειας του Χριστού”

Στην εκκλησία Παναγία Πάντων των Θλιβομένων η Χαρά χοροστάτησε τη Μεγάλη Δευτέρα ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

“Τις ημέρες αυτές ακολουθούμε τον Κύριο Ιησού Χριστό και διαβάζουμε αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο αφιερωμένα στα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την είσοδο του Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ. Ακούμε τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, τις τελευταίες συνομιλίες και τις διαμάχες του με τους Εβραίους” τόνισε στο μήνυμά του και αναφέρθηκε στη διδασκαλία του Ιησού προς τους στους μαθητές Του, σχετικά με τη Δευτέρα Παρουσία.

“Αυτά τα λόγια,  γίνονται πραγματικότητα καθ ‘όλη την ιστορία της χριστιανικής θρησκείας , γιατί ήδη στον 2ο αιώνα εμφανίστηκαν αιρέσεις” πρόσθεσε και τόνισε  “οι αιρέσεις συνέχισαν να εξαπλώνονται. Σήμερα υπάρχει μια επικίνδυνη αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά”

“Η Ιερά Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο φύλακας της αλήθειας του Χριστού. Είναι ο άμεσος διάδοχος αυτής της αποστολικής κοινότητας, στην οποία ο Κύριος ανέθεσε το Ευαγγέλιό Του”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων