11/09/2019 11/09/2019 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκκλησία στηρίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας να αυξηθεί το κατώτερο όριο ηλικίας τα 21 για να υπάρχει δικαίωμα αγοράς οινοπνευματωδών. Ο επικεφαλής του συνοδικού τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκοϊντα δήλωσε σχετικώς: “Λένε ότι η οπλοφορία επιτρέπεται από τα 18 και η βότκα...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 20:38

Η Ρωσική Ορθ. Εκκλησία στηρίζει πρωτοβουλία του Υπ. Υγείας

Διαδώστε:
Η Ρωσική Ορθ. Εκκλησία στηρίζει πρωτοβουλία του Υπ. Υγείας

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκκλησία στηρίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας να αυξηθεί το κατώτερο όριο ηλικίας τα 21 για να υπάρχει δικαίωμα αγοράς οινοπνευματωδών.

Ο επικεφαλής του συνοδικού τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκοϊντα δήλωσε σχετικώς: “Λένε ότι η οπλοφορία επιτρέπεται από τα 18 και η βότκα θα επιτρέπεται από τα 21. Η βότκα όμως είναι και αυτή ένα όπλο που ειναι κατά του ίδιου του ανθρώπου. Όσο πιο μεγάλος είναι ο άνθρωπος τόσο πιο προσεκτικός είναι στην χρήση όπλων. Δεν πρόκειται να απαγορευτεί η χρήση, αλλά η πώληση. Αν κάποιος γονέας επιθυμεί να δοκιμάσουν τα παιδιά του οινοπνευματώδη, ας αγοράσουν οι ίδιοι και ας τους τα δώσουν”.
Το 2019 το Υπουργείο Υγείας ετοίμασε ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση πώληση οινοπενυματωδών σε ανθρώπους με ηλικία κάτω από 21 χρόνια. Το Υπουργείο ευελπιστεί για την έγκριση του νομοσχεδίου εντός της τρέχουσας χρονιάς, ενώ την παρούσα στιγμή η πώληση των οινοπνευματωδών επιτρέπεται σε όλους τους ενηλίκους ηλικίας άνω των 18.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων