15/06/2019 15/06/2019 Σήμερα στο τηλεοπτικό κανάλι SPAS θα γίνει προβολή της ταινίας “Αγία Τριάδα” του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνος. Η ταινία αποτελεί μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ “Εορτές” που μιλάει για τις κυριότερες γιορτές του ετησίου εκκλησιαστικού ημερολογίου. Η σειρά αυτή γυρίστηκε κατόπιν παραγγελίας του Ιδρύματος του Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου με τη στήριξη του Ομοσπονδιακού Πρακτορείου Τύπου και...
15 Ιουνίου, 2019 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 11:08

Η ταινία του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα

Διαδώστε:
Η ταινία του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα

Σήμερα στο τηλεοπτικό κανάλι SPAS θα γίνει προβολή της ταινίας “Αγία Τριάδα” του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνος. Η ταινία αποτελεί μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ “Εορτές” που μιλάει για τις κυριότερες γιορτές του ετησίου εκκλησιαστικού ημερολογίου. Η σειρά αυτή γυρίστηκε κατόπιν παραγγελίας του Ιδρύματος του Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου με τη στήριξη του Ομοσπονδιακού Πρακτορείου Τύπου και Επικοινωνιών.
” Όλη η ζωή ενός χριστιανού μπορεί να γίνει για αυτόν μια αδιάκοπη γιορτή, μια αδιάκοπη Πεντηκοστή, θρίαμβος ένωσης με τον Θεό μέσω της Εκκλησίας και των μυστηρίων”, λέει στην ταινία ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.
Η ταινία αναφέρεται στα χριστιανικά κειμήλια, που διατηρούν τη μνήμη για την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους και αποκαλύπτει τη σημασία της εικόνας της Αγίας Τριάδας του Ανδρέι Ρουμπλιόφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων