20/01/2020 20/01/2020 Μετά την πρότυπη παιδική χαρά και τις εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εγκαινιάστηκε στην Ιερά Μονή του Πσκόφ – Σπηλαίων στην Ρωσία ένα νέο κλειστό γυμναστήριο. Το νέο αυτό κλειστό αθλητικό κέντρο δωμάτιο διαθέτει χώρους για μπάσκετ, σκοποβολή, γυμναστική και τραπέζια πινγκ πονγκ. Οι κάτοικοι της περιοχής κυρίως παιδιά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το γυμναστήριο ανά...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 8:23

Κλειστό αθλητικό κέντρο στη Μονή του Πσκόφ

Διαδώστε:
Κλειστό αθλητικό κέντρο στη Μονή του Πσκόφ

Μετά την πρότυπη παιδική χαρά και τις εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εγκαινιάστηκε στην Ιερά Μονή του Πσκόφ – Σπηλαίων στην Ρωσία ένα νέο κλειστό γυμναστήριο.
Το νέο αυτό κλειστό αθλητικό κέντρο δωμάτιο διαθέτει χώρους για μπάσκετ, σκοποβολή, γυμναστική και τραπέζια πινγκ πονγκ. Οι κάτοικοι της περιοχής κυρίως παιδιά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Ο Μητροπολίτης Πσκοφ, κ. Τύχων Σεβκούνωφ, ο οποίος δηλώνει λάτρης του αθλητισμού κάλεσε τα παιδιά και τους νέους να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και τους μίλησε για τα οφέλη της άσκησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων