22/02/2023 22/02/2023 Από τον ναό της Αγίας Ευγενίας στην Αγία Πετρούπολη, άγνωστος έκλεψε λειψανοθήκη στην οποία φυλάσσονταν τα λείψανα αγίων. Ο δράστης είχε μαζί του ένα ανοιχτόχρωμο σακίδιο και δύο λευκές τσάντες. Την ώρα της κλοπής φορούσε κόκκινο σακάκι και παντελόνι και σκούρα παπούτσια. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο του οποίου τα στοιχεία έχει...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 19:20

Λείψανα Αγίων εκλάπησαν από εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Λείψανα Αγίων εκλάπησαν από εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη

Από τον ναό της Αγίας Ευγενίας στην Αγία Πετρούπολη, άγνωστος έκλεψε λειψανοθήκη στην οποία φυλάσσονταν τα λείψανα αγίων.

Ο δράστης είχε μαζί του ένα ανοιχτόχρωμο σακίδιο και δύο λευκές τσάντες. Την ώρα της κλοπής φορούσε κόκκινο σακάκι και παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο του οποίου τα στοιχεία έχει ταυτοποιήσει. Η εκκλησία από την οποία κλάπηκαν τα λείψανα βρίσκεται στην οδό Parashutnaya στην Αγία Πετρούπολη.

Νωρίτερα, ένας άνδρας έκλεψε μια αλυσίδα με ένα Σταυρό από την ναό στο χωριό Μισούκοβο. Πριν διαπράξει την κλοπή, ο άνδρας τοποθέτησε ένα κερί μπροστά σε ιερή εικόνα και μετά την κλοπή, έκανε το σταυρό του και διέφυγε. Η ζημιά υπολογίζεται σε 15 χιλιάδες ρούβλια.

*Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων