08/04/2021 08/04/2021 Απελευθερώνοντας λευκά περιστέρια στον ουρανό, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εόρτασε χθες τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου με το παλαιό εορτολόγιο. Κοντά του, κατά το έθιμο, νεαρά παιδιά. Νωρίτερα τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα και τελέστηκε ειδική δέηση για προστασία από...
08 Απριλίου, 2021 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 8:53

Λευκά περιστέρια στον ουρανό της Μόσχας

Διαδώστε:
Λευκά περιστέρια στον ουρανό της Μόσχας

Απελευθερώνοντας λευκά περιστέρια στον ουρανό, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εόρτασε χθες τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου με το παλαιό εορτολόγιο. Κοντά του, κατά το έθιμο, νεαρά παιδιά.

Νωρίτερα τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα και τελέστηκε ειδική δέηση για προστασία από τον κορωνοϊό. Ο Μακαριώτατος μίλησε για τον θυσιαστικό ηρωισμό των γιατρών και των νοσηλευτών και προσευχήθηκε για αυτούς, για τον κόσμο που νοσεί και για τους οικείους τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων