07/04/2022 07/04/2022 Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συναντήθηκε με τον Μάρκους Έντερερ, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μόσχα. Στη χθεσινή τους συνάντηση, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιλαρίων υποδέχθηκε τον υψηλόβαθμο διπλωμάτη στο συνοδικό όργανο που είναι υπεύθυνο για τις διεθνείς σχέσεις της εν Ρωσίας Εκκλησίας. Κατά τη...
07 Απριλίου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 13:54

Με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Μόσχα συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Μόσχα συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συναντήθηκε με τον Μάρκους Έντερερ, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μόσχα.

Στη χθεσινή τους συνάντηση, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιλαρίων υποδέχθηκε τον υψηλόβαθμο διπλωμάτη στο συνοδικό όργανο που είναι υπεύθυνο για τις διεθνείς σχέσεις της εν Ρωσίας Εκκλησίας.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι συμμετέχοντες συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία, καθώς και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων