27/06/2019 27/06/2019 Με τον πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Αλεξάντερ Μασλόφ, συναντήθηκε χθες, 26 Ιουνίου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ελλάδα στο πλαίσιο της στρατηγικής του Πατριαρχείου της Μόσχας για τις επαφές σχετικά με το ζήτημα της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία. Ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων μετέφερε στον Πρέσβη τις ευλογίες του Μακαριωτάτου...
27 Ιουνίου, 2019 - 9:44

Με τον Πρέσβη της Ρωσίας συναντήθηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Με τον Πρέσβη της Ρωσίας συναντήθηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Με τον πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Αλεξάντερ Μασλόφ, συναντήθηκε χθες, 26 Ιουνίου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ελλάδα στο πλαίσιο της στρατηγικής του Πατριαρχείου της Μόσχας για τις επαφές σχετικά με το ζήτημα της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων μετέφερε στον Πρέσβη τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των δυο πλευρών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη παρουσία των Ρώσων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο από την πλευρά του Πρέσβη στον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, όπου είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη συζήτηση.

Το πρωί ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας είχε συνάντηση στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων