06/06/2019 06/06/2019 Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν οι εργαζόμενοι στα ορυχεία Obukhovskaya στην ρωσική πόλη Ζβέρεβο. Ο Επίσκοπος Σάχτας και Μιλλέροβο του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Σίμων κατέβηκε στις γαλαρίες του ορυχείου 700 μέτρα κάτω από τη επιφάνεια της γης για να προσευχηθεί για την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των ανθρακωρύχων. Στην είσοδο του ορυχείου λειτουργεί...
06 Ιουνίου, 2019 - 9:06

Μια προσευχή 700 μέτρα κάτω από τη γη

Διαδώστε:
Μια προσευχή 700 μέτρα κάτω από τη γη

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν οι εργαζόμενοι στα ορυχεία Obukhovskaya στην ρωσική πόλη Ζβέρεβο.
Ο Επίσκοπος Σάχτας και Μιλλέροβο του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Σίμων κατέβηκε στις γαλαρίες του ορυχείου 700 μέτρα κάτω από τη επιφάνεια της γης για να προσευχηθεί για την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των ανθρακωρύχων.
Στην είσοδο του ορυχείου λειτουργεί ένα παρεκκλήσι αφιερωμένο στην Μνήμη του Αγίου ιερομάρτυρα Αλέξανδρου, Επισκόπου Κομάνων.

“Ζούμε στη γη που ο Κύριος έχει προικίσει με μια αφθονία πρώτων υλών. Αυτή η περιοχή φημίζεται για την ποιότητα του άνθρακα. Στις προσευχές, δεν ξεχνάμε τους ανθρακωρύχους, και για να καταλάβουμε τουλάχιστον εν μέρει το δύσκολο έργο τους, κατεβαίνουμε εδώ και προσευχόμαστε μαζί τους, επικοινωνούμε και τους υποστηρίζουμε πνευματικά », τόνισε ο Επίσκοπος Σίμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων