12/04/2019 12/04/2019 Την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων δώρων ετέλεσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στην Μόσχα. “Συχνά μαζευόμαστε στο ναό για να τελέσουμε την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων” δήλωσε ο Μητροπολίτης και αναφέρθηκε στα Σόδομα και τα Γόμορα: “Αυτή η βιβλική ιστορία μας μιλάει για την χάρη ενός...
12 Απριλίου, 2019 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2019 - 12:39

Μητρ. Ιλαρίων: Ο Κύριος έχει υπομονή με τους ανθρώπους

Διαδώστε:
Μητρ. Ιλαρίων: Ο Κύριος έχει υπομονή με τους ανθρώπους

Την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων δώρων ετέλεσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στην Μόσχα.

“Συχνά μαζευόμαστε στο ναό για να τελέσουμε την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων” δήλωσε ο Μητροπολίτης και αναφέρθηκε στα Σόδομα και τα Γόμορα: “Αυτή η βιβλική ιστορία μας μιλάει για την χάρη ενός μικρούς αριθμού δίκαιων ανθρώπων, αλλά και την υπομονή του Κυρίου απέναντι στους αμαρτωλούς”

Και πρόσθεσε: “Είναι συχνά δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος είναι ο αμαρτωλός και ποιος είναι ο δίκαιος, καθώς η αμαρτία και η αρετή συνυπάρχουν σε ένα άτομο. Αλλά η υπομονή του Θεού επεκτείνεται σε όλους τους ανθρώπους”

“Ο Κύριος είναι υπομονετικός μαζί μας, γιατί καθένας μας έχει αμαρτίες και ατέλειες. Δίνει στον καθένα από εμάς ξανά και ξανά την ευκαιρία να γίνουμε καλοί άνθρωποι, να διορθώσουμε τα λάθη και να Τον προσεγγίσουμε με τη μετάνοια”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων