15/04/2019 15/04/2019 Για την μετάνοια αλλά και τις δοκιμασίες που περνά ένας άνθρωπος στην ζωή, μίλησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, αναφερόμενος στο παράδειγμα της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ αναφέρθηκε επίσης στο Ευαγγέλιο της ημέρας, τονίζοντας ότι μας υπενθυμίζει πως σκοπός του πνευματικού μας ταξιδιού...
15 Απριλίου, 2019 - 8:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2019 - 10:10

Μητρ. Ιλαρίων: Ο σκοπός του πνευματικού ταξιδιού

Διαδώστε:
Μητρ. Ιλαρίων: Ο σκοπός του πνευματικού ταξιδιού

Για την μετάνοια αλλά και τις δοκιμασίες που περνά ένας άνθρωπος στην ζωή, μίλησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, αναφερόμενος στο παράδειγμα της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ αναφέρθηκε επίσης στο Ευαγγέλιο της ημέρας, τονίζοντας ότι μας υπενθυμίζει πως σκοπός του πνευματικού μας ταξιδιού είναι η Βασιλεία των Ουρανών κι ότι στο δρόμο προς αυτόν τον στόχο μπορούμε να περιμένουμε πόνο, θλίψη και δοκιμασίες.

“Ας προσευχηθούμε στην Αγία Μαρία της Αιγύπτου για να μας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της μετάνοιας. Και εμείς θα προετοιμαστούμε για την Εβδομάδα του Πάθους. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα μας οδηγήσει στην ακτινοβολία της ανάστασης του Χριστού και ο δρόμος της μετάνοιας θα μας οδηγήσει στη Βασιλεία των Ουρανών” τόνισε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων