18/04/2019 18/04/2019 Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων ετέλεσε στον ιερό ναό της Παναγίας Πάντων των Θλιβομένων η Χαρά Μόσχας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην ιστορία του  Ιωσήφ, ο οποίος πουλήθηκε από τα αδέρφια του ως σκλάβος, επειδή τον ζήλευαν. “Όλη η ιστορία περιστρέφεται γύρω από...
18 Απριλίου, 2019 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 11:56

Μητρ. Ιλαρίων: Το ουράνιο ψωμί και η Βασιλεία των Ουρανών

Διαδώστε:
Μητρ. Ιλαρίων: Το ουράνιο ψωμί και η Βασιλεία των Ουρανών

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων ετέλεσε στον ιερό ναό της Παναγίας Πάντων των Θλιβομένων η Χαρά Μόσχας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην ιστορία του  Ιωσήφ, ο οποίος πουλήθηκε από τα αδέρφια του ως σκλάβος, επειδή τον ζήλευαν.

“Όλη η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το θέμα του ψωμιού. Η πείνα μάστιζε τη του Ισραήλ και οι αδελφοί του Ιωσήφ ήρθαν στην Αίγυπτο για ψωμί” τόνισε ο Μητροπολίτης και πρόσυεσε ότι ο Κύριος Ιησού Χριστός “μας τροφοδοτεί με το ουράνιο ψωμί που ανοίγει τη Βασιλεία των Ουρανών”

“Στις μέρες της Σαρακοστής που έρχονται ακούγοντας αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης, εμείς θα προετοιμαστούμε για τη Μεγάλη Εβδομάδα” υπογράμμισε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων