12/05/2020 12/05/2020 Το Φοιτητικό Κέντρο του Ρωσικού Ορθόδοξου Πανεπιστημίου εγκαινίασε έναν νέο εβδομαδιαίο κύκλο διαδικτυακών εκδρομών με θέμα: “Άγιοι Πολεμιστές – Προστάτες των Εκκλησιών της Μόσχας”. Σε συνέχεια του εορτασμού της 75ης επετείου της Μεγάλης Νίκης, κάθε μέρα δημοσιεύεται ένα αφιέρωμα στους Αγίους, που είναι προστάτες του ρωσικού στρατού, στην μνήμη των οποίων είναι αφιερωμένοι αρκετοί ναοί...
12 Μαΐου, 2020 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 8:41

Μόσχα: Εικονικές περιηγήσεις στους “Αγίους Πολεμιστές”

Διαδώστε:
Μόσχα: Εικονικές περιηγήσεις στους “Αγίους Πολεμιστές”

Το Φοιτητικό Κέντρο του Ρωσικού Ορθόδοξου Πανεπιστημίου εγκαινίασε έναν νέο εβδομαδιαίο κύκλο διαδικτυακών εκδρομών με θέμα: “Άγιοι Πολεμιστές – Προστάτες των Εκκλησιών της Μόσχας”.
Σε συνέχεια του εορτασμού της 75ης επετείου της Μεγάλης Νίκης, κάθε μέρα δημοσιεύεται ένα αφιέρωμα στους Αγίους, που είναι προστάτες του ρωσικού στρατού, στην μνήμη των οποίων είναι αφιερωμένοι αρκετοί ναοί της Μόσχας.

Η πρώτη διαδικτυακή εκδρομή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, που βρίσκεται στο Πάρκο της Νίκης, στην ρωσική πρωτεύουσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων