17/04/2019 17/04/2019 “Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσουμε τον πόνο. Τα μάτια μας είναι γεμάτα δάκρυα. Αυτός ο ναός είναι μέρος της ψυχής μας, της πνευματική μας ιστορίας” αναφέρει στο Πρακτορείο Interfax, ο αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικολάι Μπαλασόφ με αφορμή την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, και πρόσθεσε: “Αυτή...
17 Απριλίου, 2019 - 11:37

“Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος”

Διαδώστε:
“Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος”

“Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσουμε τον πόνο. Τα μάτια μας είναι γεμάτα δάκρυα. Αυτός ο ναός είναι μέρος της ψυχής μας, της πνευματική μας ιστορίας” αναφέρει στο Πρακτορείο Interfax, ο αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικολάι Μπαλασόφ με αφορμή την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, και πρόσθεσε: “Αυτή η τρομακτική απώλεια, πιστεύω ότι θα ενώσει εμάς με τους Χριστιανούς της Δύσης, που διανύουν την Μεγάλη Εβδομάδα”

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικολάι Μπαλασόφ, διακρίνει επίσης ένα μήνυμα σε αυτό το θλιβερό  γεγονός: “Είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από τη σκέψη ότι γινόμαστε μάρτυρες σε γεγονός, το αληθινό νόημα του οποίου δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων