03/07/2019 03/07/2019 Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολείο Χριστιανικού βίου» της πύλης «Ιησούς» στο Instagram ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, μιλά για τη σημασία, την έννοια, το είδος και τις μορφές της ορθόδοξης προσευχής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα άρχισε την 1η Ιουλίου . «Στα πλαίσια του προγράμματος οι διοργανωτές θα εξετάσουν διάφορα σημαντικά...
03 Ιουλίου, 2019 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2019 - 11:20

Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ μιλάει στο Instagram για την προσευχή

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ μιλάει στο Instagram για την προσευχή

Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολείο Χριστιανικού βίου» της πύλης «Ιησούς» στο Instagram ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, μιλά για τη σημασία, την έννοια, το είδος και τις μορφές της ορθόδοξης προσευχής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα άρχισε την 1η Ιουλίου .

«Στα πλαίσια του προγράμματος οι διοργανωτές θα εξετάσουν διάφορα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την προσευχή και θα μοιραστούν μαζί σας τη ζωντανή εμπειρία τους, ενώ μπορείτε να κάνετε όποιες ερωτήσεις σας απασχολούν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων