30/01/2023 30/01/2023 Ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (DECR), Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης για την Προάσπιση της Θρησκευτικής Ελευθερίας, Μέλνικοφ Σεργκέι Αλεξέεβιτς. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο κ. Μέλνικοφ μίλησε για τις δραστηριότητες της Ένωσης. Στη συνέχεια, τα δύο μέρη συζήτησαν θέματα συνεργασίας...
30 Ιανουαρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 16:56

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης για την Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης για την Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας

Ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (DECR), Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης για την Προάσπιση της Θρησκευτικής Ελευθερίας, Μέλνικοφ Σεργκέι Αλεξέεβιτς.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο κ. Μέλνικοφ μίλησε για τις δραστηριότητες της Ένωσης.

Στη συνέχεια, τα δύο μέρη συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας με την Ρωσική Ένωση για την Προάσπιση της Θρησκευτικής Ελευθερίας.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες mospat.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων