29/05/2023 29/05/2023 Τα συγχαρητήριά του προς τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξελέγη εκ νέου χθες στο δεύτερο γύρο των Τουρκικών εκλογών έναντι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Σας συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει ότι...
29 Μαΐου, 2023 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 13:18

Ο Μόσχας Κύριλλος για την εκλογή Ερντογάν

Διαδώστε:
Ο Μόσχας Κύριλλος για την εκλογή Ερντογάν

Τα συγχαρητήριά του προς τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξελέγη εκ νέου χθες στο δεύτερο γύρο των Τουρκικών εκλογών έναντι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

“Σας συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει ότι οι πολίτες της χώρας εμπιστεύονται την πολιτική μεταρρυθμίσεων που ακολουθείτε στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα“, αναφέρει αρχικά στο συγχαρητήριό μήνυμά του.

“Οι λαοί της Ρωσίας και της Τουρκίας έχουν πολλούς δεσμούς, τους οποίους εσείς και οι συνεργάτες σας έχετε εργαστεί σκληρά για να ενισχύσετε τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω ότι στο μέλλον οι δραστηριότητές σας ως αρχηγός του κράτους θα στοχεύουν στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών και λαών”, προσθέτει.

“Σας εύχομαι δύναμη και ευλογημένη επιτυχία στην υπεύθυνη υπηρεσία και ειρήνη και ευημερία στον τουρκικό λαό”, καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγυρίζουν μέσα στην Αγία Σοφία

Τουρκικές εκλογές: Μεγάλος νικητής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων