14/02/2022 14/02/2022 Ένα παρεκκλήσι όπου θα μπορούν να προσεύχονται τα μέλη της Ρωσικής Ολυμπιακής Ομάδας έστησε, αφότου έφτασε στο Πεκίνο, ο εξομολόγος τους, π. Αντρέι Αλεξέγιεφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. «Το παρεκκλήσι είναι πλημμυρισμένο από ήλιο. Πριν φύγει η ομάδα για τους αγώνες έγινε παράκληση, ενώ σήμερα θα τελέσει Θεία Λειτουργία το βράδυ»,...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2022 - 16:59

Παρεκκλήσι για την Ρωσική Ολυμπιακή Ομάδα στο Πεκίνο

Διαδώστε:
Παρεκκλήσι για την Ρωσική Ολυμπιακή Ομάδα στο Πεκίνο

Ένα παρεκκλήσι όπου θα μπορούν να προσεύχονται τα μέλη της Ρωσικής Ολυμπιακής Ομάδας έστησε, αφότου έφτασε στο Πεκίνο, ο εξομολόγος τους, π. Αντρέι Αλεξέγιεφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Το παρεκκλήσι είναι πλημμυρισμένο από ήλιο. Πριν φύγει η ομάδα για τους αγώνες έγινε παράκληση, ενώ σήμερα θα τελέσει Θεία Λειτουργία το βράδυ», είπε ο πατήρ Αντρέι.

Ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος ευλόγησε στις 27 Ιανουαρίου την Ολυμπιακή Ομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες να χρησιμεύσουν για τη συμφιλίωση των λαών και τον τερματισμό της διχόνοιας. Ο εξομολόγος της ρωσικής ολυμπιακής ομάδας πέταξε προς το Πεκίνο τη νύχτα της 11ης προς 12η Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: RIA Novosti

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων