10/12/2019 10/12/2019 Ένα νέο ιατρείο για αστέγους εγκαινιάστηκε στο Ιρκούτσκ στο πλαίσιο του κοινού πιλοτικού σχεδίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας,. Στο ιατρείο αυτό, οι άστεγοι μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, βασικά φάρμακα και πρώτες βοήθειες. Επίσης θα τους παρέχεται τροφή αλλά και η δυνατότητα να κάνουν μπάνιο. «Το άνοιγμα ιατρικού...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 12:40

Πατρ. Μόσχας: Νέο ιατρείο για αστέγους στο Ιρκούτσκ

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Νέο ιατρείο για αστέγους στο Ιρκούτσκ

Ένα νέο ιατρείο για αστέγους εγκαινιάστηκε στο Ιρκούτσκ στο πλαίσιο του κοινού πιλοτικού σχεδίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας,.
Στο ιατρείο αυτό, οι άστεγοι μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, βασικά φάρμακα και πρώτες βοήθειες.

Επίσης θα τους παρέχεται τροφή αλλά και η δυνατότητα να κάνουν μπάνιο.
«Το άνοιγμα ιατρικού κέντρου στο Ιρκούτσκ είναι ένα σημαντικό βήμα για την οικοδόμηση ενός συστήματος πρακτικής ιατρικής περίθαλψης για τους αστέγους, όχι μόνο εντός της περιοχής του Ιρκούτσκ αλλά και για ολόκληρη τη Ρωσία.
Το κέντρο αποτελεί πρακτικό αποτέλεσμα του κοινού έργου της Εκκλησίας και του Υπουργείου Υγείας και έχει πραγματικά στρατηγική σημασία. Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμα της περιοχής του Ιρκούτσκ θα βρει μιμητές καισε άλλες περιοχές «, δήλωσε η Ιρίνα Μέσκοβα, επικεφαλής του τμήματος φροντίδας αστέγων του συνοδικού τμήματος φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας..

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων