28/02/2020 28/02/2020 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία θα ανοίξει το πρώτο σχολείο για θετούς γονείς στην περιφέρεια Σβερντλόβσκ στα Ουράλια. Οι ψυχολόγοι και οι ιερείς θα βοηθήσουν τους θετούς γονείς που έγιναν κηδεμόνες ή υιοθέτησαν παιδιά, ανέφερε η επικεφαλής του Κέντρου προστασίας της οικογένειας «Kolybel» της ορθόδοξης υπηρεσίας φιλανθρωπίας Ελένα Ποπόβα. «Έχουμε μεγάλη ζήτηση για ένα τέτοιο σχολείο,...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 12:22

Ρωσία: Εκπαίδευση σε θετούς γονείς από την Εκκλησία

Διαδώστε:
Ρωσία: Εκπαίδευση σε θετούς γονείς από την Εκκλησία
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία θα ανοίξει το πρώτο σχολείο για θετούς γονείς στην περιφέρεια Σβερντλόβσκ στα Ουράλια.
Οι ψυχολόγοι και οι ιερείς θα βοηθήσουν τους θετούς γονείς που έγιναν κηδεμόνες ή υιοθέτησαν παιδιά, ανέφερε η επικεφαλής του Κέντρου προστασίας της οικογένειας «Kolybel» της ορθόδοξης υπηρεσίας φιλανθρωπίας Ελένα Ποπόβα.
«Έχουμε μεγάλη ζήτηση για ένα τέτοιο σχολείο, θέλουμε να το οργανώσουμε. Υπάρχουν πολλοί θετοί γονείς, αλλά τέτοιου είδους σχολεία για ορθόδοξους χριστιανούς υπάρχουν μόνο στην Αγία Πετρούπολη και στη Μόσχα», είπε.
Ο κα Ποπόβα τόνισε ότι στην εργασία του σχολείου θα συμμετέχουν ψυχολόγοι και ιερείς που έχουν πείρα ποιμαντικού έργου με τα θετά παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων