02/04/2020 02/04/2020 Στο ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο χωριό Ουρούσοβο στα περίχωρα της Τούλας η εικόνα της Παναγίας «Ζναμένιε», που χρονολογείται τον 18ο αιώνα άρχισε να μυροβλύζει όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. «Η εικόνα μυροβλύζει από τις 8 Φεβρουαρίου με περιοδικότητα μία φορά ανά μερικές μέρες, το θαύμα επιβεβαίωσε ο πρωθιερέας Νικολάι Ντούντιν. Όπως λένε...
02 Απριλίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 14:42

Ρωσία: Μυροβλύζει παλαιά εικόνα της Παναγίας

Διαδώστε:
Ρωσία: Μυροβλύζει παλαιά εικόνα της Παναγίας

Στο ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο χωριό Ουρούσοβο στα περίχωρα της Τούλας η εικόνα της Παναγίας «Ζναμένιε», που χρονολογείται τον 18ο αιώνα άρχισε να μυροβλύζει όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Η εικόνα μυροβλύζει από τις 8 Φεβρουαρίου με περιοδικότητα μία φορά ανά μερικές μέρες, το θαύμα επιβεβαίωσε ο πρωθιερέας Νικολάι Ντούντιν. Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες και ο προϊστάμενος του ναού Θεοφανείων πρωθιερέας Ολέγκ Αλεϊνόκος, 30 χρόνια πριν αυτή την εικόνα την βρήκε στον εξώστη ενός ερειπωμένου κτιρίου ο Ανατόλι Νικολάγιεφ.

Η εικόνα τράβηξε την προσοχή του, επειδή στην πίσω πλευρά είναι αγιογραφημένη η εικόνα της Παναγίας «Ακένωτον Ποτήριον».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων