03/04/2020 03/04/2020 Ρωσικό μοναστήρι στην Ταϊλάνδη φιλοξενεί όσους Ρώσους που δεν κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Ιερά Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ρτσαμπούρι της Ταϊλάνδης προσφέρει κατοικία και διατροφή σε όσους Ρώσους δεν πρόλαβαν να φύγουν από τη χώρα, πριν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα. Κάποιοι Ρώσοι...
03 Απριλίου, 2020 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 10:41

Σε μοναστήρι όσοι Ρώσοι αποκλείστηκαν στην Ταϊλάνδη

Διαδώστε:
Σε μοναστήρι όσοι Ρώσοι αποκλείστηκαν στην Ταϊλάνδη

Ρωσικό μοναστήρι στην Ταϊλάνδη φιλοξενεί όσους Ρώσους που δεν κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η Ιερά Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ρτσαμπούρι της Ταϊλάνδης προσφέρει κατοικία και διατροφή σε όσους Ρώσους δεν πρόλαβαν να φύγουν από τη χώρα, πριν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα.
Κάποιοι Ρώσοι και κάτοικοι των Δημοκρατιών της πρώην ΕΣΣΔ δεν κατάφεραν να φύγουν και βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’αυτό η Επαρχιακή Διοίκηση της Ταϊλάνδης μαζί με την Επιτροπή του Ιδρύματος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη αποφάσισαν να παρέχουν δωρεάν σε όσους χρειάζονται τη δυνατότητα διαμονής και διατροφής στο μοναστήρι. Αυτή η βοήθεια παρέχεται σε ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκεύματος και θα παρέχεται μέχρι να αρθεί η καραντίνα και αποκατασταθεί η αεροπορική συγκοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων