19/09/2019 19/09/2019 Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα σεμινάριο για τη νομική στήριξη της Μητρότητας. Το σεμινάριο οργανώνεται από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας και απευθύνεται σε υπαλλήλους μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων που σχετίζονται με την Εκκλησία, αλλά και σε Ιερείς που πραγματοποιούν συγκεκριμένες δράσεις στις ενορίες τους. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι πτυχές...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 16:13

Σεμινάρια για τη Μητρότητα από το Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Σεμινάρια για τη Μητρότητα από το Πατρ. Μόσχας

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα σεμινάριο για τη νομική στήριξη της Μητρότητας. Το σεμινάριο οργανώνεται από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας και απευθύνεται σε υπαλλήλους μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων που σχετίζονται με την Εκκλησία, αλλά και σε Ιερείς που πραγματοποιούν συγκεκριμένες δράσεις στις ενορίες τους.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι πτυχές της νομικής βοήθειας προς τις μητέρες, όπως:
– Παροχές προς τη μητέρα
– Παροχές για το νεογέννητο
– Προνόμια για πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων