13/04/2019 13/04/2019    Στα θρανία για δύο ολόκληρα χρόνια θα κάθονται οι μοναχές στην Ιστορική Μονή Αγίου Σεραφείμ-Διέγιεβο στη Ρωσία προκειμένου να παρακολουθήσουν θεολογικά μαθήματα, και συγκεκριμένα τις παραδόσεις της ορθόδοξης πίστης και τις βασικές δογματικές και ηθικές αρχές του Χριστιανισμού. Η Μονή Αγίου Σεραφείμ-Διέγιεβο είναι γνωστή σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία και τον πολιτισμό...
13 Απριλίου, 2019 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2019 - 9:46

Στα… θρανία οι μοναχές σε Ιστορική Μονή της Ρωσίας

Διαδώστε:
Στα… θρανία οι μοναχές σε Ιστορική Μονή της Ρωσίας
   Στα θρανία για δύο ολόκληρα χρόνια θα κάθονται οι μοναχές στην Ιστορική Μονή Αγίου Σεραφείμ-Διέγιεβο στη Ρωσία προκειμένου να παρακολουθήσουν θεολογικά μαθήματα, και συγκεκριμένα τις παραδόσεις της ορθόδοξης πίστης και τις βασικές δογματικές και ηθικές αρχές του Χριστιανισμού.
Η Μονή Αγίου Σεραφείμ-Διέγιεβο είναι γνωστή σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ορθοδοξίας καθώς θεωρείται η τέταρτη κατοικία της Θεοτόκου μετά τη Λαύρα των σπηλαίων του Κιέβου, το Άγιο Ορος και τη Μονή Ιβήρων στον Καύκασο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων