09/02/2020 09/02/2020 Το Δεύτερο Διεθνές φεστιβάλ “Εποχή στην μινιατούρα”, αφιερωμένο στην παλαιοχριστιανική τέχνη, θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 18 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών του Αγίου Τύχωνος. “Το φεστιβάλ είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ευρύ κοινό, το οποίο είναι γέννημα- θρέμμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου και της Βιβλιοθήκης του Αμβροσίου στο  Μιλάνο....
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 9:20

Στη Μόσχα θα διεξαχθεί το “Φεστιβάλ” της παλαιοχριστιανικής τέχνης

Διαδώστε:
Στη Μόσχα θα διεξαχθεί το “Φεστιβάλ” της παλαιοχριστιανικής τέχνης
Το Δεύτερο Διεθνές φεστιβάλ “Εποχή στην μινιατούρα”, αφιερωμένο στην παλαιοχριστιανική τέχνη, θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 18 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών του Αγίου Τύχωνος.
“Το φεστιβάλ είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ευρύ κοινό, το οποίο είναι γέννημα- θρέμμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου και της Βιβλιοθήκης του Αμβροσίου στο  Μιλάνο. Μαζί ασχολούμαστε με μετάφραση των κειμένων του Αγίου Αμβροσίου”, είπε ο προϊσταμένη του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού κα Ελισάβετ Φιγκουρκόβα.
Στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι η έκθεση, διαλέξεις και συνέδρια που “απευθύνονται όχι μόνο στην επιστημονική κοινότητα, αλλά σε σε όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία του χριστιανικού πολιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων