30/05/2019 30/05/2019 Ο Υπουργός Πολιτισμού Βλαντίμιρ Μεντίνσκι και ο Δήμαρχος Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Ντονσκόι για να ενημερωθούν για την πορεία των έργων αναπαλαίωσης. Η Ιερά Μονή που ιδρύθηκε στο τέλος του 16ου αι., θεωρείται διατηρητέο μνημείο. Το συγκρότημα του μοναστηριού αποτελείται από 30 μνημεία, οι εργασίες αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2013 και τώρα αναπαλαιώνονται...
30 Μαΐου, 2019 - 14:21

Στην Ιερά Μονή Ντονσκόι ο Υπουργός Πολιτισμού και ο Δήμαρχος Μόσχας 

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Ντονσκόι ο Υπουργός Πολιτισμού και ο Δήμαρχος Μόσχας 

Ο Υπουργός Πολιτισμού Βλαντίμιρ Μεντίνσκι και ο Δήμαρχος Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Ντονσκόι για να ενημερωθούν για την πορεία των έργων αναπαλαίωσης.

Η Ιερά Μονή που ιδρύθηκε στο τέλος του 16ου αι., θεωρείται διατηρητέο μνημείο. Το συγκρότημα του μοναστηριού αποτελείται από 30 μνημεία, οι εργασίες αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2013 και τώρα αναπαλαιώνονται οι προσόψεις και τα εσωτερικά των κτιρίων. Οι αρχές της Μόσχας αποφάσισαν να πληρώσουν από τον προϋπολογισμό της πόλης για την αναπαλαίωση των 8 πύργων.
Ο Δήμαρχος Μόσχας δήλωσε: “Πλέον είναι μεγάλη χαρά για μας ότι η αναπαλαίωση των μνημείων γίνεται όχι μόνο με εισφορές του κράτους, αλλά και με χορηγίες ιδιωτών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων