18/09/2019 18/09/2019   Επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο Μητρ. Ιλαρίων είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βασίλειο της Ισπανίας Yu. P. Korchagin....
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 8:53

Στην Ισπανία ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στην Ισπανία ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

 

Επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο Μητρ. Ιλαρίων είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βασίλειο της Ισπανίας Yu. P. Korchagin.

Συζητήθηκε το ζήτημα ποιμαντικής φροντίδας των συμπατριωτών του στην Ισπανία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στο τέλος της συνάντησης, παρατέθηκε δείπνο στην Πρεσβεία προς τιμήν του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων