24/05/2019 24/05/2019 Στις 21 Μαΐου 2019, την παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, υποδέχτηκε την αποστολή της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αντιοχείας στην Αμερική στο ναό της εικόνας της Παναγίας “Όλων των θλιβομένων η χαρά” με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Υόρκης, Μητροπολίτη πάσης...
24 Μαΐου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2019 - 13:47

Στον Μητρ. Ιλαρίων, αποστολή του Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Ιλαρίων, αποστολή του Πατρ. Αντιοχείας

Στις 21 Μαΐου 2019, την παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, υποδέχτηκε την αποστολή της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αντιοχείας στην Αμερική στο ναό της εικόνας της Παναγίας “Όλων των θλιβομένων η χαρά” με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Υόρκης, Μητροπολίτη πάσης Αμερικής κ. Ιωσήφ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η κατάσταση στον τομέα διορθόδοξων σχέσεων, η κατάσταση στην Ουκρανία καθώς και θέματα προστασίας του ορθόδοξου πληθυσμού στην Εγγύς Ανατολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων