31/03/2019 31/03/2019 Στα πλαίσια του Φόρουμ “Χαρά του Λόγου” στην πόλη Τούλα έγινε συνέδριο, αφιερωμένο στην ανάπτυξη της διάδοσης των βιβλίων και στην συνεργασία της Εκκλησίας και του καλλιτεχνικού κοινού. Στο συνέδριο συμμετείχαν ειδικοί, υπεύθυνοι για ανάπτυξη και έλεγχο της διάδοσης βιβλίων και την ανάπτυξη του δικτύου βιβλιοθηκών στην Κεντρική Διοικητική Περιφέρεια, καθώς και οι λειτουργοί των...
31 Μαρτίου, 2019 - 11:31

Συνέδριο για το βιβλίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τούλα

Διαδώστε:
Συνέδριο για το βιβλίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τούλα

Στα πλαίσια του Φόρουμ “Χαρά του Λόγου” στην πόλη Τούλα έγινε συνέδριο, αφιερωμένο στην ανάπτυξη της διάδοσης των βιβλίων και στην συνεργασία της Εκκλησίας και του καλλιτεχνικού κοινού. Στο συνέδριο συμμετείχαν ειδικοί, υπεύθυνοι για ανάπτυξη και έλεγχο της διάδοσης βιβλίων και την ανάπτυξη του δικτύου βιβλιοθηκών στην Κεντρική Διοικητική Περιφέρεια, καθώς και οι λειτουργοί των μητροπολτικών κέντρων διάδοσης βιβλίων. Επίσης στο συνέδριο πήραν μέρος εφημέριοι των ναών, βιβλιοθηκάριοι, συγγραφείς, εκδότες, δημοσιογράφοι και άλλοι.
Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε ο ιερομόναχος Μακάριος (Κομγκόροφ), ο οποίος είπε ότι τα θέματα της διάδοσης των ορθόδοξων βιβλίων βρίσκονται υπό την σχολαστική παρακολούθηση του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, και σχετικά με το θέμα έχει εκδοθεί η Εγκύκλιος “Περί υπευθύνων για διάδοση των βιβλίων στις Μητροπόλεις”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων