22/03/2019 22/03/2019 Οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας συμμετείχαν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, αφιερωμένη στη στήριξη των σχέσεων των λαών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας. Πιο συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2019 στη Μόσχα έγινε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Εκκλησία, εξουσία, λαός: νέες προκλήσεις στους αδελφούς λαούς και στην παγκόσμια ειρήνη». Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Public...
22 Μαρτίου, 2019 - 21:03

Συζήτηση-Σύσφιξη σχέσεων Ρωσίας και Λευκορωσίας

Διαδώστε:
Συζήτηση-Σύσφιξη σχέσεων Ρωσίας και Λευκορωσίας

Οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας συμμετείχαν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, αφιερωμένη στη στήριξη των σχέσεων των λαών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας. Πιο συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2019 στη Μόσχα έγινε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Εκκλησία, εξουσία, λαός: νέες προκλήσεις στους αδελφούς λαούς και στην παγκόσμια ειρήνη». Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Public Chamer. Στη συζήτηση βρέθηκαν κοινωνικοί παράγοντες από τις δύο χώρες, μεταξύ των οποίων συγγραφείς, επιστήμονες, καλλιτέχνες. Επίσης στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Τμήματος εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων και Ιεράρχες.
Στις εισηγήσεις των συμμετεχόντων εκφράστηκε η ελπίδα για την περαιτέρω συνεπή στήριξη πολύπλευρων σχέσεων μεταξύ των αδελφών λάων της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, ιδιαίτερα με φόντο την αύξηση των εξωτερικών απειλών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων