28/06/2023 28/06/2023 Ταχεία ανάρρωση στον ασθενούντα Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ο οποίος νοσημεύεται από χθες εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος, εύχεται με Επιστολή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. «Με μεγάλη ανησυχία έμαθα για τη νοσηλεία σας. Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την αδελφική μου συμπαράσταση, τη συμπάθειά μου,...
28 Ιουνίου, 2023 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 18:56

Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Μόσχας Κύριλλος στον Πολωνίας Σάββα

Διαδώστε:
Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Μόσχας Κύριλλος στον Πολωνίας Σάββα

Ταχεία ανάρρωση στον ασθενούντα Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ο οποίος νοσημεύεται από χθες εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος, εύχεται με Επιστολή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

«Με μεγάλη ανησυχία έμαθα για τη νοσηλεία σας. Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την αδελφική μου συμπαράσταση, τη συμπάθειά μου, και να σας διαβεβαιώσω για τις προσευχές μου για ταχεία ανάρρωση», αναφέρει στην επιστολή του ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος.

«Ο Θεός να σε δυναμώσει σωματικά και να σε αναστήσει από το κρεβάτι της ασθενείας», ευχήθηκε.

Την είδηση για την υγεία του Μακαριωτάτου κ.κ. Σάββα γνωστοποίησε η Εκκλησία της Πολωνίας με μία λιτή ανακοίνωση καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωση της υγείας του Μακαριωτάτου.

«Το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, λόγω καρδιακών προβλημάτων, νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Σε σχέση με τα παραπάνω, παρακαλούνται οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Μακαριώτατο να προσευχηθούν για την ταχεία επιστροφή του Μητροπολίτη σε πλήρη δύναμη και υγεία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Να αναφερθεί ότι ο Μακαριώτατος είχε νοσηλευθεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τον περασμένο χειμώνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων