06/07/2020 06/07/2020 Στις 3 Ιουλίου 2020 η Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Όλγα Λιουμπίμοβα Μπορίσοβνα πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Σταυροπηγιακή γυναικεία Ιερά Μονή του Αββά Ζωσιμά της ερήμου, όπως ανακοίνωσε το Συνοδικό Τμήμα για τα μοναστήρια και τον μοναχισμό. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η Υπουργός είδε τις εργασίες αποκατάστασης στη Μονή και ανέλαβε την ευθύνη να...
06 Ιουλίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 16:22

Στη Μονή του Αββά Ζωσιμά η Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας

Διαδώστε:
Στη Μονή του Αββά Ζωσιμά η Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας

Στις 3 Ιουλίου 2020 η Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Όλγα Λιουμπίμοβα Μπορίσοβνα πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Σταυροπηγιακή γυναικεία Ιερά Μονή του Αββά Ζωσιμά της ερήμου, όπως ανακοίνωσε το Συνοδικό Τμήμα για τα μοναστήρια και τον μοναχισμό.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η Υπουργός είδε τις εργασίες αποκατάστασης στη Μονή και ανέλαβε την ευθύνη να λύσει τα οποία προβλήματα υπάρξουν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Επίσης, η Όλγα Μπορίσοβνα έμαθε για την ιστορία της μονής, ξεναγήθηκε στο τέμπλο, καθώς και σε όλο το κτήριο του μελλοντικού Μουσείου της Μονής. Επίσης, μίλησε με την ηγουμένη για το πλάνο διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μονής του Αββά Ζωσιμά της ερήμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων