04/01/2020 04/01/2020 Τη μνήμη του ιδρυτή και προστάτη της, Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης, τίμησαν στις 2 Ιανουαρίου στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Αγία Πετρούπολη. Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, των πανηγυρικών ακολουθιών προέστη ο Επίσκοπος Τίχβιν και Λοντέινο Πόλε κ. Μστισλάβ. Ανήμερα της εορτής ο Επίσκοπος κ. Μστισλάβ τέλεσε την...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 11:04

Τίμησαν τον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης στην Αγ. Πετρούπολη

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης στην Αγ. Πετρούπολη

Τη μνήμη του ιδρυτή και προστάτη της, Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης, τίμησαν στις 2 Ιανουαρίου στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Αγία Πετρούπολη.

Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, των πανηγυρικών ακολουθιών προέστη ο Επίσκοπος Τίχβιν και Λοντέινο Πόλε κ. Μστισλάβ.

Ανήμερα της εορτής ο Επίσκοπος κ. Μστισλάβ τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

“Σήμερα τιμούμε τον Άγιο Ιωάννη που αφιέρωσε τη ζωή του στην άσκηση και στην Εκκλησία του Χριστού. Η ιστορική αυτή Μονή που βρισκόμαστε σήμερα το μαρτυρεί αυτό περίτρανα”, τόνισε, στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος Τίχβιν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων