16/07/2020 16/07/2020 «Το κράτος πρέπει να βοηθά, όλους αυτούς που βοηθούν», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής της Κρατικής Δούμας για την ανάπτυξη/εξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών, υπεύθυνος για θέματα κοινωνικών και θρησκευτικών οργανώσεων, Σεργκέι Γκαβρίλοφ. Ο κ. Γκαβρίλοφ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλά τα διδάγματα που πήραν οι βουλευτές...
16 Ιουλίου, 2020 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 8:56

“Το κράτος πρέπει να βοηθά, την Εκκλησία που βοηθά”

Διαδώστε:
“Το κράτος πρέπει να βοηθά, την Εκκλησία που βοηθά”

«Το κράτος πρέπει να βοηθά, όλους αυτούς που βοηθούν», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής της Κρατικής Δούμας για την ανάπτυξη/εξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών, υπεύθυνος για θέματα κοινωνικών και θρησκευτικών οργανώσεων, Σεργκέι Γκαβρίλοφ.
Ο κ. Γκαβρίλοφ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλά τα διδάγματα που πήραν οι βουλευτές από την πανδημία.

“Έχουμε δημιουργήσει ώριμους θεσμούς που μας επιτρέπουν να αναπτυχθούμε με επιτυχία” υπογράμμισε τονίζοντας τη σπουδαιότητα της κοινωνικής προσφοράς, η οποία άμβλυνε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στη Ρωσια,
«Τώρα κοιτάζω το μέλλον με αισιοδοξία: Έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουν τα συμφέροντά τους. Αυτό ισχύει για τις τροπολογίες στο Σύνταγμα, τον θεσμό της οικογένειας, τη βοήθεια του γείτονα, την αλληλεγγύη σε μια δύσκολη στιγμή, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αποδειχθήκαμε αρκετά ώριμοι», υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων