30/07/2019 30/07/2019 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ελπίζει ότι η νέα σύνθεση της Ουκρανικής Βουλής (Ράντας) θα βοηθήσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντίμηρ Ζελένσκι να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στο πρόγραμμα “Εκκλησία και κόσμος”: “Ο τέως Πρόεδρος της Ουκρανίας έχει κάνει πολλά και διάφορα, ήταν καιρὸς τοῦ βαλεῖν λίθους και...
30 Ιουλίου, 2019 - 11:22

Το Πατρ. Μόσχας για την νέα κυβέρνηση του Κιέβου

Διαδώστε:
Το Πατρ. Μόσχας για την νέα κυβέρνηση του Κιέβου

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ελπίζει ότι η νέα σύνθεση της Ουκρανικής Βουλής (Ράντας) θα βοηθήσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντίμηρ Ζελένσκι να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στο πρόγραμμα “Εκκλησία και κόσμος”:

“Ο τέως Πρόεδρος της Ουκρανίας έχει κάνει πολλά και διάφορα, ήταν καιρὸς τοῦ βαλεῖν λίθους και τώρα είναι καιρὸς τοῦ συναγαγεῖν λίθους, επειδή δύο ομόθρησκοι λαοί πρέπει να ζουν εν ειρήνη και συμφωνία, παρά τη θέληση όσων θέλουν να τους χωρίσουν, και πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για την ειρήνευσή τους”, θεωρεί ο Μητροπολίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων