02/02/2020 02/02/2020 Με Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, τίμησε την επέτειο 11 χρόνων από την εκλογή του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Συλλειτούργησαν μαζί του αρκετοί Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ρωσίας, ενώ στον Προκαθήμενο ευχήθηκαν ιερείς και πιστοί  αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία. “Σας ευχαριστώ όλους για τη...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 21:17

Το σπουδαίο έργο του Πατριάρχη Μόσχας τόνισε ο Βλ. Πούτιν

Διαδώστε:
Το σπουδαίο έργο του Πατριάρχη Μόσχας τόνισε ο Βλ. Πούτιν

Με Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, τίμησε την επέτειο 11 χρόνων από την εκλογή του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Συλλειτούργησαν μαζί του αρκετοί Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ρωσίας, ενώ στον Προκαθήμενο ευχήθηκαν ιερείς και πιστοί  αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

“Σας ευχαριστώ όλους για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε σήμερα να είστε εδώ μαζί μου. Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνίζομαι για την ενότητα και το καλό της Εκκλησίας μας”, τόνισε ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος στο σύντομο χαιρετισμό του.

Ακολούθως, στην Πατριαρχική κατοικία, τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

“Όλα αυτά τα χρόνια θαυμάζουμε το μεγάλο σας κοινωνικό έργο και την ασκητικότητά σας. Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που προσφέρετε και για την αγάπη σας στην πατρίδα”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν, ενώ ο κ. Μισουστίν από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για το μεγάλο αναγεννητικό έργο που έχει επιτελέσει στην Εκκλησία της Ρωσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων