28/02/2019 28/02/2019 Έντονες αντιδράσεις, αλλά και την παρέμβαση του Πατριαρχείου της Μόσχας, έχει προκαλέσει στην ρωσική κοινωνία η προβολή ενός βίντεο που δείχνει μια ρωσική χορωδία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ της Αγίας Πετρούπολης, να τραγουδά ένα τραγούδι που μιλά για  ρίψη πυρηνικών βομβών σε αμερικανικές πόλεις. Ο Ιερός Ναός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2019 - 10:25

Το τραγούδι για τα πυρηνικά και η ρωσική εκκλησία

Διαδώστε:
Το τραγούδι για τα πυρηνικά και η ρωσική εκκλησία

Έντονες αντιδράσεις, αλλά και την παρέμβαση του Πατριαρχείου της Μόσχας, έχει προκαλέσει στην ρωσική κοινωνία η προβολή ενός βίντεο που δείχνει μια ρωσική χορωδία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ της Αγίας Πετρούπολης, να τραγουδά ένα τραγούδι που μιλά για  ρίψη πυρηνικών βομβών σε αμερικανικές πόλεις.

Ο Ιερός Ναός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός, τονίζοντας ότι αυτό το άσμα είναι ακατάλληλο. Εκπρόσωπος του Ναού υπογράμμισε ότι πολύ συχνά χορωδίες τραγουδούν στον Άγιο Ισαάκ. Ωστόσο, τονίζεται στην ανακοίνωση, προκαλεί προκαλεί έκπληξη η επιλογή του εν λόγω τραγουδιού “όχι μόνο λόγω του χώρου αλλά λόγω της χρονικής στιγμής που επελέγη, ανήμερα του εορτασμού εθνικής εορτής για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

” Λυπούμαστε πολύ που ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα στην Πετρούπολη και ακόμη περισσότερο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ” αναφέρεται.

Το τραγούδι μιλά για τα μέλη ενός πυρηνικού υποβρυχίου, που ετοιμάζονται να πλήξουν αμερικανικές πόλεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων