31/07/2020 31/07/2020 Το Συνοδικό Τμήμα σε θέματα φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας και πασών των Ρωσιών έκανε έμβασμα των 5 χιλιάδων Δολαρίων ΗΠΑ στην Επαρχία των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ ως μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που πάσχουν από φτώχεια και ασιτία στις Φιλιππίνες, όπου λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας εδώ και πέντε μήνες τηρείται αυστηρή καραντίνα...
31 Ιουλίου, 2020 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 14:56

Βοήθεια του Πατριαρχείου Μόσχας στις Φιλιππίνες

Διαδώστε:
Βοήθεια του Πατριαρχείου Μόσχας στις Φιλιππίνες

Το Συνοδικό Τμήμα σε θέματα φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας και πασών των Ρωσιών έκανε έμβασμα των 5 χιλιάδων Δολαρίων ΗΠΑ στην Επαρχία των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ ως μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που πάσχουν από φτώχεια και ασιτία στις Φιλιππίνες, όπου λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας εδώ και πέντε μήνες τηρείται αυστηρή καραντίνα και αρκετοί άνθρωποι έχασαν τους πόρους για την επιβίωσή τους, δήλωσαν από Πατριαρχείο Μόσχας. Από αυτά τα κεφάλαια δημιουργήθηκαν πακέτα τροφίμων. 

Σύμφωνα με το Συνοδικό Τμήμα διοργανώθηκε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη διανομή της επισιτιστικής βοήθειας στις φτωχότερες οικογένειες του barangai (διοικητική μονάδα στις Φιλιππίνες) της πόλης Davao. 200 οικογένειες που είχαν ανάγκη έλαβαν επισιτιστική βοήθεια. Κάθε πακέτο τροφίμων περιελάμβανε 5 κιλά ρύζι, ζυμαρικά, κονσερβοποιημένο κρέας και ψάρι, σάλτσα σόγιας, ξύδι και επίσης σαπούνι ως προϊόν προσωπικής περιποίησης.

Σύμφωνα με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, σε πολλές επισκοπές υπάρχει σημαντική αύξηση του αριθμού των ατόμων που ζήτησαν βοήθεια. Ο ιστότοπος Mercy.ru είναι ανοικτός για συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τροφίμων για την κάλυψη βασικών αναγκών για άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας ανάγκης.

Απόδοση από τα Ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων