23/04/2019 23/04/2019 “Υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για να εισέλθουμε στη Βασιλεία του Θεού, κι αυτό είναι οι καλές μας πράξεις” δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, αναφερόμενος στην παραβολή των Δέκα Παρθένων. Και πρόσθεσε: “Είναι σημαντικό να γεμίσουμε τη ζωή μας με καλές πράξεις – όχι “από αύριο”, όχι “από Δευτέρα” και όχι “μετά τις διακοπές”,...
23 Απριλίου, 2019 - 8:47

“Υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για την Βασιλεία των Ουρανών”

Διαδώστε:
“Υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για την Βασιλεία των Ουρανών”

“Υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για να εισέλθουμε στη Βασιλεία του Θεού, κι αυτό είναι οι καλές μας πράξεις” δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, αναφερόμενος στην παραβολή των Δέκα Παρθένων.

Και πρόσθεσε: “Είναι σημαντικό να γεμίσουμε τη ζωή μας με καλές πράξεις – όχι “από αύριο”, όχι “από Δευτέρα” και όχι “μετά τις διακοπές”, όπως συνήθως, αναβάλλουμε την ολοκλήρωση ενός σημαντικού πράγματος. Να αποφασίσουμε να κάνουμε σήμερα καλές πράξεις στη ζωή.  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να κάνεις καλές πράξεις. Η επιθυμία για απόκτηση υλικής ευημερίας, καριέρα και ισχύος δεν έχει καμία σημασία μετά το θάνατο. Οι καλές πράξεις είναι το εισιτήριο με το οποίο θα σταθούμε ενώπιον του προσώπου του Θεού με την ελπίδα να επιτύχουμε τη Βασιλεία των Ουρανών”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων