15/01/2019 15/01/2019 «Ο ζήλος για τη σωτηρία της ψυχής είναι στην πραγματικότητα μια λαχτάρα προς το δρόμο για την Βασιλεία του Θεού», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος, της Εκκλησίας της Ρουμανίας, προσθέτοντας ότι “υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα, κι αυτό είναι η σωτηρία της ψυχής”. Και επεσήμανε: “Αν ρωτάς κάποιον, “Θέλεις να έρθεις στον Ουρανό στη Βασιλεία των Ουρανών;...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 10:41

Αρχιεπ. Ειρηναίος: Περί σωτηρίας της Ψυχής

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Ειρηναίος: Περί σωτηρίας της Ψυχής

«Ο ζήλος για τη σωτηρία της ψυχής είναι στην πραγματικότητα μια λαχτάρα προς το δρόμο για την Βασιλεία του Θεού», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος, της Εκκλησίας της Ρουμανίας, προσθέτοντας ότι “υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα, κι αυτό είναι η σωτηρία της ψυχής”.

Και επεσήμανε: “Αν ρωτάς κάποιον, “Θέλεις να έρθεις στον Ουρανό στη Βασιλεία των Ουρανών; “, θα σου απαντήσει:” Ναι, σίγουρα ναι! ” Και αν του πείτε “Λοιπόν, για αυτό πρέπει να κάνετε αυτό ή αυτό,” η καρδιά αυτού του προσώπου θα είναι λυπημένη. Όλοι θέλουν να φτάσουν στον ουρανό, αλλά δεν έχουν όλοι την επιθυμία να εργαστούν για αυτόν τον σκοπό “, δήλωσε ο Ιεράρχης.

“Δεν αρκεί να θέλουμε. Θα πρέπει να εργαστούμε, να υποφέρουμε να αγωνιστούμε”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων