19/10/2018 19/10/2018 Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Πατριαρχείου Ρουμανίας, υπό την προεδρία του Πατριάρχου Δανιήλ, η Εθνική Διάσκεψη των θεολόγων εκπαιδευτικών της γειτονικής βαλκανικής χώρας. Ο Πατριάρχης Βουκουρεστίου και πάσης Ρουμανίας τόνισε προς τους εκπαιδευτικούς θεολόγους ότι οι νέοι αναζητούν μοντέλα – πρότυπα μέσα από την οικογένεια, την Εκκλησία και το σχολείο τους,...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2018 - 18:42

Ο Πατριάρχης Δανιήλ με Ρουμάνους θεολόγους

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Δανιήλ με Ρουμάνους θεολόγους

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Πατριαρχείου Ρουμανίας, υπό την προεδρία του Πατριάρχου Δανιήλ, η Εθνική Διάσκεψη των θεολόγων εκπαιδευτικών της γειτονικής βαλκανικής χώρας. Ο Πατριάρχης Βουκουρεστίου και πάσης Ρουμανίας τόνισε προς τους εκπαιδευτικούς θεολόγους ότι οι νέοι αναζητούν μοντέλα – πρότυπα μέσα από την οικογένεια, την Εκκλησία και το σχολείο τους, για να τους βοηθήσουν να διακρίνουν μεταξύ των σημερινών προκλήσεων και των μελλοντικών προοπτικών.

Πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων