20/07/2020 20/07/2020 Τους εκπροσώπους των κατά τόπους οργανώσεων του Εθνικού Συνεδρίου της Ένωσης Ρουμάνων Χριστιανορθόδοξων Φοιτητών (ASCOR) υποδέχτηκε χθες, στην Πατριαρχική κατοικία στο Βουκουρέστι, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την λειτουργία του. “Είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία της Ορθοδόξου πίστεως στο δημόσιο χώρο, όπως είναι και τα πανεπιστημία”, σημείωσε...
20 Ιουλίου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 14:09

Εκπρόσωποι της Ορθόδοξης Νεολαίας στον Πατριάρχη Δανιήλ

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι της Ορθόδοξης Νεολαίας στον Πατριάρχη Δανιήλ

Τους εκπροσώπους των κατά τόπους οργανώσεων του Εθνικού Συνεδρίου της Ένωσης Ρουμάνων Χριστιανορθόδοξων Φοιτητών (ASCOR) υποδέχτηκε χθες, στην Πατριαρχική κατοικία στο Βουκουρέστι, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την λειτουργία του.

“Είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία της Ορθοδόξου πίστεως στο δημόσιο χώρο, όπως είναι και τα πανεπιστημία”, σημείωσε ο Μακαριώτατος.

“Ο θεσμός αυτός ενώνει τους νέους που θέλουν να προσευχηθούν μαζί, να τραγουδήσουν μαζί, να συμμετάσχουν σε πνευματικές και ανθρωπιστικές, φιλανθρωπικές δραστηριότητες, που δείχνουν την αγάπη του Χριστού για τους ανθρώπους”, τόνισε σε άλλο σημείο του σύντομου χαιρετισμού ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Οι νέοι πρέπει να ακούγονται και να ενθαρρύνονται»

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων