24/01/2023 24/01/2023 Το Κέντρο Αστικής και Περιφερειακής Κοινωνιολογίας (CURS) δημοσίευσε την Κυριακή τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας, που διεξήχθη μεταξύ 10 και 20 Ιανουαρίου 2023. Οι Ρουμάνοι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, για την εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Στρατός, Πυροσβεστική και Εκκλησία κατατάχθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις. Αναλυτικότερα τη πρώτη θέση με 67% κατέχει ο...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 10:35

ΕΡΕΥΝΑ: Και τον Ιανουάριο ψηλά στην εμπιστοσύνη των Ρουμάνων η Εκκλησία

Διαδώστε:
ΕΡΕΥΝΑ: Και τον Ιανουάριο ψηλά στην εμπιστοσύνη των Ρουμάνων η Εκκλησία

Το Κέντρο Αστικής και Περιφερειακής Κοινωνιολογίας (CURS) δημοσίευσε την Κυριακή τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας, που διεξήχθη μεταξύ 10 και 20 Ιανουαρίου 2023.

Οι Ρουμάνοι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, για την εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Στρατός, Πυροσβεστική και Εκκλησία κατατάχθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις. Αναλυτικότερα τη πρώτη θέση με 67% κατέχει ο Στρατός και ακολουθούν, με 63% , Πυροσβεστική και η Εκκλησία.

Τα στοιχεία είναι κοντά σε αυτά της προηγούμενης έρευνας, που διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2022. Το δείγμα ήταν 1067 ερωτηθέντες από τον ενήλικο πληθυσμό που κατοικεί στη Ρουμανία. 

Δείτε αναλυτικά την έρευνα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΕΥΝΑ: Βαθιά εμπιστοσύνη στην Εκκλησία έχουν οι Ρουμάνοι – Δεν θα ψήφιζαν ποτέ άθεο πολιτικό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων