20/02/2020 20/02/2020 Στη μονή «Σάντα Κρουστ» – Καραϊμάν, 17-19 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εργασιακή συνεδρία της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου. Τα έργα των δύο ημερών συντονίστηκαν από τον κ. Dumitru Stefanescu, Σύμβουλο Διοικητικής Εκκλησίας, τον Πατέρα Γιώργο Λεπντάτου, Συντονιστή Σύμβουλο στον Οικονομικο-Χρηματοπιστωτικό Τομέα, Πατήρ Βασιλική Μπογιανιάνα, Πατριαρχικός Σύμβουλος και Συντονιστικός Επιθεωρητής στον Τομέα Δημοσιονομικού Ελέγχου και Εσωτερικού Ελέγχου και Marian...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 20:01

Εργασιακή συνεδρία στην Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Εργασιακή συνεδρία στην Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου

Στη μονή «Σάντα Κρουστ» – Καραϊμάν, 17-19 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εργασιακή συνεδρία της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου.

Τα έργα των δύο ημερών συντονίστηκαν από τον κ. Dumitru Stefanescu, Σύμβουλο Διοικητικής Εκκλησίας, τον Πατέρα Γιώργο Λεπντάτου, Συντονιστή Σύμβουλο στον Οικονομικο-Χρηματοπιστωτικό Τομέα, Πατήρ Βασιλική Μπογιανιάνα, Πατριαρχικός Σύμβουλος και Συντονιστικός Επιθεωρητής στον Τομέα Δημοσιονομικού Ελέγχου και Εσωτερικού Ελέγχου και Marian Audit Χριστούγεννα Mugurel, Προϊστάμενος Προσωπικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν οι πρωτοπόροι, οι γραμματείς, οι επιθεωρητές ανθρώπινου δυναμικού και οι οικονομολόγοι στα προτεκτοράτα, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αποσκοπούσαν στην εξορθολογισμό της διοικητικής δραστηριότητας. 

Από την άποψη αυτή, έχουν καθιερωθεί ενιαίες διαδικασίες εργασίας σε επίπεδο γραφείου και σε σχέση με το Επαρχιακό Κέντρο.

Σε ό, τι αφορά το ζήτημα της ιερατικής μετακίνησης, έχουν έρθει αρκετές λύσεις για να βοηθήσουν τους κληρικούς.

Επίσης, δόθηκαν στους συμμετέχοντες λεπτομέρειες σχετικά με τα επίπεδα των μισθών, τα λογιστικά βιβλία, αλλά και την κατάρτιση και διακανονισμό των έργων που υποβλήθηκαν στο Επαρχιακό Κέντρο.

Στο τέλος, αναφέρθηκαν οι στόχοι για το τρέχον έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων