25/02/2022 25/02/2022 Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης εκφράζοντας την ετοιμότητά της να παράσχει στήριξη στους πρόσφυγες στην Ουκρανία. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα: “Σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς, η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία προσπαθεί να δώσει χείρα βοηθείας σε όσους επλήγησαν από την σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Οι επώδυνες στιγμές που περνούν...
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2022 - 16:03

Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων

Διαδώστε:
Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων

Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης εκφράζοντας την ετοιμότητά της να παράσχει στήριξη στους πρόσφυγες στην Ουκρανία.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα:

“Σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς, η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία προσπαθεί να δώσει χείρα βοηθείας σε όσους επλήγησαν από την σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι επώδυνες στιγμές που περνούν οι πρόσφυγες πολέμου μπορούν να βελτιωθούν με τις προσευχές και την αλληλεγγύη μας.

Ας δείξουμε λοιπόν καλοσύνη, ενσυναίσθηση για να μπορέσουμε να προφυλάξουμε, να ταΐσουμε και να ντύσουμε τους ανθρώπους που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία, μαζί με τις 25 οργανώσεις μέλη, εκφράζει την ετοιμότητά της να βοηθήσει μέσω κοινωνικών υπηρεσιών στην επικράτεια και να στηρίξει τα μέτρα στήριξης που θα ληφθούν από τις κρατικές αρχές”.

 

Διαβάστε ακόμη:

Η Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβας έτοιμη να δεχθεί πρόσφυγες από την Ουκρανία

Επισκοπή Μαραμούρες: Επισιτιστική και πνευματική βοήθεια σε Ουκρανούς πρόσφυγες

Φωτογραφία: Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων